Open audities Theaterkoor Dario Fo

Theaterkoor-Dario-Fo-Holland's-Got-Talent--liveshow-fotoTheaterkoor Dario Fo houdt op zaterdagmiddag 21 november open audities in Wateringen/Den Haag. Het koor is voornamelijk op zoek naar sopranen en alten van 15 tot 30 jaar met een goede werkmentaliteit. Mail met vragen of interesse naar boudewijn@kwekersindekunst.nl.

Theaterkoor Dario Fo bestaat uit een groep talentvolle zangers en zangeressen en zingt uiteenlopende muziekstijlen met een prachtige mix van stemmen. Vele concerten, opera’s, musicals staan inmiddels op het repertoire. Landelijke bekendheid verwierf het koor door producties en optredens onder andere met The Kyteman Orchestra, het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble Academie), DNOA (Dutch National Opera Academy), het Asko|Schönberg, Ernst Daniël Smid en door optredens voor radio en televisie zoals bij 3FM, Giel Beelen en bij De Wereld Draait Door. Ook internationaal zette het koor zichzelf op de kaart; met bands als Alt-J, The Kyteman Orchestra en Thus:Owls werd opgetreden op grote festivals zoals Lowlands en op poppodia in Berlijn en Londen. Al twee keer vertegenwoordigde het koor Nederland tijdens European Youth Music Festival. De indrukwekkende a cappella versie van ‘Bangerang’ van Skrillex ging de hele wereld over, met maar liefst anderhalf miljoen views op YouTube.
Naast bestaande muziekstukken zingt het koor ook eigen repertoire gecomponeerd door huiscomponist/arrangeur Boudewijn Ruigrok. Het koor kan tevens optredens op maat verzorgen, geheel naar wens van de opdrachtgever. Het koor kenmerkt zich door een mentaliteit van aanpakken en doen met verrassende resultaten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Open audities Theaterkoor Dario Fo

 1. sabine Verkade schreef:

  Hoi Boudewijn,

  Mijn naam is Sabine Verkade, en ik zou graag bij het theaterkoor willen.
  ik heb hiervoor al bij dario fo gezeten op de maandag avond en de woensdag avond (koperen kees)
  Ik hoop iets van je te horen!

  Mvg ,
  Sabine Verkade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *